Top 10 cocktail-uri

Top 10 cocktail-uri

Cocktail-urile există din cele mai vechi timpuri, primele mixuri de băuturi apărând încă din 1800. La acea vreme cocktail-urile erau descrise ca fiind un mix între diverse băuturi alcoolice, zahăr, apă și bitter. Anii au trecut, iar în prezent cocktail-urile sunt printre cele mai populare băuturi consumate la petreceri, în club, la seri elegante sau acasă cu prietenii.

Cocktail-urile sunt cu precădere băuturi alcoolice, însă există și variante fără alcool. În cazul celor cu alcool, mixul conține un ingredient principal, care este predominant, sucuri proaspete de fructe, apă minerală, lapte sau chiar condimente și miere. În prezent există o multitudine de cocktail-uri din care poți alege, în funcție de preferințele tale.

Un studiu realizat de către o echipă de specialiști britanici ne arată că o cincime dintre băutori aleg acum să consume cocktail-uri în favoarea berii sau a vinului. După ce au intervat 2000 de britanici, specialiștii britanici au observat popularitatea cocktail-urilor, majoritatea dintre cei intervievați având acasă echipamentul necesar de realizare a mix-urilor lor preferate.

Printre cele mai populare cocktail-uri se numără Mojito, Apple Martini, Margarita, Sex on the Beach, Bloody Mary, Cosmopolitan, Pina Colada, Long Island Ice Tea, Black Russian și Mai Tai.

1. Mojito

Unul dintre cele mai populare și comandate cocktail-uri de la petreceri este Mojito, faimosul cocktail cubanez. Preferatul marelui scriitor, Hemingway, Mojito are o istorie bogată, veche de peste 500 de ani, iar pirații au fost implicați în obținerea lui. În prezent, acest mix delicios este printre cele mai consumate băuturi din barurile de pretudindeni, iar dacă nu ai băut până acum Mojito, poate ar fi cazul.

Vedeta acestui cocktail este romul, iar pentru a obține gustul autentic de Mojito îți recomandăm să folosești Bacardi White Rum. Pentru o aromă cu adevărat aparte, folosește doar ingrediente proaspete și fii atent la toți pașii. Nu poți da greș niciodată atunci când prepari Mojito.

Ingrediente:

 • 50 ml rom alb. E bine de știut că un rol important în istoria Mojito-ului îl are Bacardi. Pentru un gust autentic folosește Bacardi Carta Blanca, un rom alb cu o aromă delicată de migdale și vanilie. Îl găsești disponibil pe debaut.ro la un preț atractiv. 
 • 12 frunze proaspete de mentă
 • 2 lingurițe de zahăr brun
 • Jumătate de lime pentru suc
 • 25 ml apă minerală carbogazoasă
 • Gheață zdrobită

Mod de preparare:

 1. Vei avea nevoie de un pahar înalt, de tip Collins. Stoarce jumătatea de lime în pahar (pentru o aromă mai bogată îți recomandăm să presezi lime-ul ușor în mână) și adaugă cele două lingurițe de zahăr brun.
 2. Ia cele 12 frunze de mentă și presează-le cu putere între palme pentru a-și elibera aroma, după care rupele în două, freacă ușor gura paharului și aruncă-le în pahar. 
 3. Adaugă gheața zdrobită până la mijlocul paharului. Amestecă ușor ingredientele fără a zdrobi frunzele de mentă.
 4. Toarnă cei 50 ml de rom alb și amestecă ingredientele.
 5. Umple paharul cu restul de gheață și apă minerală carbogazoasă.
 6. Ornează paharul cu frunze de mentă și felii de lime

Produse:

Bacardi Carta Blanca: Bacardi White este un rom alb creat de Don Facundo care a petrecut 10 ani pentru a perfecționa rețeta din spatele băuturii. Maturat timp de aproape 2 ani în butoaie de stejar alb american, acest sortiment este filtrat conform tradiției, prin cărbune. 

2. Apple Martini

Apple Martini sau Appletini este un cocktail aromat cu gust puternic de mere verzi. Apărut în 1996 într-un bar de la Hollywood, Apple Martini a devenit faimos abia în 2010 după apariția în filmul The Social Network.

Filmul are ca subiect construirea platformei de socializare, Facebook, într-o secvență fondatorii platformei fiind văzuți la masă, comandând deliciosul cocktail. În realitate, Mark Zuckerberg nu gustase Apple Martini niciodată până la premierea filmului. Di acel moment, Appletini a devenit băutura oficială a Facebook-ului.

Pentru a-l prepara și tu ai nevoie de câteva ingrediente și puțină îndemânare.

Ingrediente:

 • 30 ml vodka. Pentru un astfel de cocktail poți alege între Absolut Vodka sau Finlandia. Ambele sunt disponibile pe debăut.ro la prețuri imbatabile. 
 • 30 ml lichior de mere. Pentru o aromă delicioasă, îți recomandăm să folosești De Kuyper Sour Apple, un lichior aromat cu gust de mere acre. Îl găsești acum disponibil pe debăut.ro . 
 • 30 ml suc de mere
 • Gheață

Mod de preparare:

 1. Adaugă toate ingredientele într-un shaker și amestecă bine.
 2. Vei avea nevoie de un pahar de Martini. Toarnă băutura în pahar cu excepția gheții.
 3. Ornează paharul cu o felie de măr verde.

Produse:

Absolut Vodka: Absolut Vodka este cea mai cunoscută vodcă din lumea întreagă originară din Suedia. Apreciată de către consumatori, băutura a fost lansată în anul 1979, însă rețeta care stă la bază, este mai veche de 30 de ani. 

Finlandia: Finlandia este un sortiment de vodcă originar din nordul Finlandei, unde soarele nu apune pentru 72 de zile. Ce face această vodcă excepțională este apa pură de izvor, care nu necesită niciun tratement chimic și alcoolul distilat din orz, care se coace nederanjat de poluare, sub soarele calm finlandez.

De Kuyper Sour Apple: De Kuyper este un lichior inspirat dintr-o veche rețetă olandeză. Acest sortiment aromat este bază pentru o varietate de cocktailuri și long drinks. Ingredientele sunt alese cu mare grijă, respectând normele de calitate, pentru ca rezultatul să fie un lichior irezistibil cu aromă complexă și rafinată.

3. Margarita

Margarita este un cocktail popular în Statele Unite ale Americii, însă care câștigă teren și în cluburile din România. Un cocktail aromat, perfect pentru toate gusturile fiind exemplul perfect al echilibrului dintre dulce, amar și acru, Margarita este o alegere perfectă pentru orice eveniment.

Ușor de preparat, Margarita este o băutură pe bază de tequila, răcoritoare perfectă pentru zilele călduroase de vară sau serile răcoroase pe malul mării. Indiferent că te pregătești de un eveniment elegant sau o seară relaxantă alături de prietenii dragi, Margarita este mereu o alegere bună.

Ingrediente:

 • 60 ml tequila. Pentru un gust autentic îți recomandăm Sierra Gold, o tequila aurie originară din Mexic cu o aromă puternică de agave albastre. Sierra Gold este disponibilă în magazinul nostru la un preț atrăgător. Jose Cuervo este o alegere potrivită indiferent de ocazie, datorită gustului aromat. Originară din Mexic, Jose Cuervo este disponibilă pe debaut.ro. 
 • 30 ml lichior sau triplu sec. Rețeta originală conține Cointreau, faimosul lichior de portocale originar din Franța. Îl găsești acum și pe debăut.ro la un preț irezistibil. 
 • 30 ml suc de lime
 • Gheață zdrobită
 • Lime și sare de mare

Mod de preparare:

 1. Vei avea nevoie de un pahar special pentru Margarita. Acest pahar are o cupă largă, joasă, potrivită pentru savurarea băuturilor cu multe cuburi de gheaţă.
 2. Adaugă toate ingredientele într-un shaker, inclusiv gheața, și amestecă bine.
 3. Toarnă mixul obținut într-un pahar.
 4. Pentru a putea orna gura paharului cu sare, vei umezi buza exterioară a paharului cu ajutorul unei felii de lime.
 5. Ornează paharul cu o felie de lime și sare.

Produse:

Sierra Gold: Sierra Gold este o băutură cu o aromă irezistibilă, cu un gust deosebit şi este uşor de băut, fiind pur şi simplu adorată de mexicani. 

Jose Cuervo Gold: Jose Cuervo Gold este o băutură realizată prin combinarea unor sortimente învechite și tinere de tequila. Pentru un plus de savoare amestecul rezultat va petrece 2  luni la maturat în butoaie de stejar.

Cointreau: Cointreau Liqueur este unul dintre cele mai cunoscute lichioruri din lume, originar din Franța. Acest sortiment seducător este recunoscut datorită gustului unic de portocală.

4. Sex on the Beach

Sex on the Beach este un cocktail intrigant, cu o aromă dulce și răcoritor perfect pentru zilele petrecute pe terasă, alături de prieteni. Apărut în 1987, ca urmare a unui concurs organizat de o companie ditribuitoare de băuturi alcoolice, în încercarea de a promova unul dintre cele mai recente produse, lichior de piersici .

Ted Pizio a venit cu ideea câștigătoare, preparând acest cocktail aromat, denumindu-l Sex On the Beach, cu scopul de a vinde. Cu alte cuvinte, unul dintre cele mai memorabile cocktail-uri din a doua jumătate a secolului XX a fost rezultatul unei campanii de marketing.

Ingrediente:

 • 45 ml vodkă. Noi îți recomandăm să folosești Absolut Vodka, o vodkă pură cu un gust rotund și rafinat care va aduce plus valoarea cocktail-ului tău. Absolut Vodka este acum disponibilă pe debăut.ro la un preț atractiv. Poți încerca și Finlandia, vodka preferată a barmanilor de pretutindeni, disponibilă acum pe debăut.ro la un preț redus. 
 • 15 ml de lichior de piersici. Poți folosi De Kuyper Peachtree, un lichior cu aromă de piersici, cu un gust delicios și delicat disponibil acum pe debăut.ro la preț redus. 
 • 60 ml suc de merișoare
 • 60 ml suc de portocale
 • Gheață

Mod de preparare:

 1. Ai nevoie de un pahat înalt sau highball. 
 2. Pune gheața într-un shaker și adaugă restul ingredientelor. 
 3. Amestecă bine și strecoară băutura într-un pahar răcit în prealabil.
 4. Decorează paharul cu o felie de portocală. 

Produse:

Absolut Vodka: Absolut Vodka este cea mai cunoscută vodcă din lumea întreagă originară din Suedia. Apreciată de către consumatori, băutura a fost lansată în anul 1979, însă rețeta care stă la bază, este mai veche de 30 de ani. 

Finlandia: Finlandia este un sortiment de vodcă originar din nordul Finlandei, unde soarele nu apune pentru 72 de zile. Ce face această vodcă excepțională este apa pură de izvor, care nu necesită niciun tratement chimic și alcoolul distilat din orz, care se coace nederanjat de poluare, sub soarele calm finlandez.

De Kuyper Peachtree: De Kuyper este un lichior inspirat dintr-o veche rețetă olandeză. Acest sortiment aromat este bază pentru o varietate de cocktailuri și long drinks. Ingredientele sunt alese cu mare grijă, respectând normele de calitate, pentru ca rezultatul să fie un lichior irezistibil cu aromă complexă și rafinată.

5. Bloody Mary

Bloody Mary este cocktail-ul perfect pentru mahmureală. Spre deosebire de alte mixuri, Bloody Mary este recomandat a se servi la micul dejun sau la prânz și niciodată la cină. O combinație unică de arome, Bloody Mary este o băutură savuroasă, însă nu orice o poate comanda.

Noi îți recomandăm să încerci măcar o dată acest cocktail renumit, în special alături de mâncăruri pe bază de ou, precum omleta sau tartele. Este bine de știut că este ușor de preparat și nu îți va da mari bătăi de cap dacă dorești să îți surprinzi prietenii după o noapte de petrecut cu un cocktail de revenire.

Ingrediente:

 • 50 ml vodkă, de preferat vodkă fără arome. Noi recomandăm să încerci Absolut Vodka, o vodkă pură, fără arome și fără zahăr adăugat. O găsești disponibilă pe debăut.ro la un preț atrăgător. 
 • 90 ml suc de roșii 
 • 2 lingurițe de zeamă de lămâie
 • Câteva picături de sos Tabasco
 • Câteva picături de sos Worcestershire
 • Piper și praf de țelină
 • Țelină verde (nu rădăcina, ci tijele de tulpină)
 • Două felii de lămâie
 • gheață

Mod de preparare:

 1. Vei avea nevoie de un pahar înalt.
 2. Ingredientele împreună cu gheață se pun într-un blender, până se intrepătrund și compoziția devine omogenă.
 3. Toarnă băutura în pahar și ornează-l cu tije de țelină verde și cele două felii de lămâie. 

Produse:

Absolut Vodka: Absolut Vodka este cea mai cunoscută vodcă din lumea întreagă originară din Suedia. Apreciată de către consumatori, băutura a fost lansată în anul 1979, însă rețeta care stă la bază, este mai veche de 30 de ani. 

6. Cosmopolitan

Renumitul cocktail, Cosmopolitan, și-a câștigat popularitatea în rândul doamnelor și domnișoarelor după apariția acestuia în cunoscutul serial Sex and the City. Cele 4 protagoniste ale serialului puteau fi zărite, savurând savurosul cocktail cu orice ocazie, mai ales când poveștile erau implicate.

O băutură sofisticată, în nuanțe de roz, Cosmopolitan este vedeta anilor 90, deși a fost inventat cu mult înainte. Ușor de pregătit, acest cocktail delicios nu necesită tehnici special de mixare, însă trebuie să fii atent la ce ingrediente folosești. Pentru un gust și un aspect autentic, fii atent la ingredientele din rețetă și cu siguranță nu vei da greș.

Ingrediente:

 • 40 ml vodka cu aromă de citrice. Folosește Absolut Vodka Citron, o vodkă pură cu aromă ușoară de citrice, pentru un rezultat de neuitat. Este acum disponibil pe debaut.ro la un preț atrăgător. 
 • 20 ml triplu sec. Noi îți recomandăm să folosești Cointreau, un lichior fin originar din Franța, cu un gust rafinat de portocală. Cointreau Liqueur este disponibil pe debaut.ro la un preț redus. 
 • 20 ml suc de merișoare
 • Suc proaspăt stors de lime

Mod de preparare:

 1. Vei avea nevoie de un pahar tip Martini.
 2. Adaugă toate ingredientele într-un shaker alături de gheața zdrobită.
 3. Amestecă bine ingredientele și toarnă băutura în pahar.
 4. Ornează paharul cu coajă de portocale sau o felie de lime.

Produse:

Absolut Vodka Citron: Vodka Absolut este recunoscută pentru aroma delicată și o puritate aparte. Absolut Vodka Citron este vodkă cu aromă de citrice

Cointreau: Cointreau Liqueur este unul dintre cele mai cunoscute lichioruri din lume, originar din Franța. Acest sortiment seducător este recunoscut datorită gustului unic de portocală. 

7. Pina Colada

Pina Colada este un cocktail cu miros de Puerto Rico. Proaspăt și răcoritor, cu gust dulce de nucă de cocos, ananas și rom, Pina Colada te cucerește instant. Dacă ești fan al băuturilor dulci și al romului, acest cocktail exotic va deveni favoritul tău.

Chiar dacă unele ingrediente din rețeta inițială nu se găsesc la noi, gustul final este încă savuros și aromat. Devenită băutura națională a insulei Puerto Ricane în 1978, Pina Colada este un cocktail pe care nu trebuie să îl ratezi. Relativ ușor de preparat, cu puține ingrediente, acest cocktail poate fi personajul principal al unei petreceri de vară, la piscină, alături de priteni dragi.

Ingrediente:

 • 60 ml rom alb. Noi îți recomandăm să alegi Bacardi Carta Blanca, un rom matur cu arome fine de migdale și vanilie. De asemenea, Havana Club Anejo Blanco un rom cubanez aromat care îl găsești pe debaut.ro la un preț atractiv. Dacă îți dorești o băutură cu aromă puternică de cocos poți încerca Malibu Coconut White Rum, un rom alb ce conține extract de cocos. 
 • 30 ml lapte de cocos sau cremă de cocos
 • 30 ml frișcă lichidă
 • 180 ml suc proaspăt de ananas
 • 120 ml gheață zdrobită
 • Bucăți de ananas sau cireșe maraschino pentru ornat

Mod de preparare:

 1. Ia toate ingredientele cu excepția gheții și adaugă-le într-un blander.
 2. Amestecă-le până băutura devine uniformă și adaugă gheața.
 3. Amestecă iar timp de 15 secunde și toarnă într-un pahar special pentru Pina Colada.
 4. Ornează paharul cu bucăți de ananas. Dacă dorești  adăuga și o cireașă maraschino pentru mai multă culoare. 

Produse:

Bacardi Carta Blanca: Maturat timp de aproape 2 ani în butoaie de stejar alb american, acest sortiment este filtrat conform tradiției, prin cărbune.

Havana Club Anejo Blanco:  Sortimentul este unul dintre cele mai cunoscute romuri cubaneze din lume, fiind o băutură aromată obținută prin distilarea trestiei de zahăr și învechit timp de 18 luni în butoaie de stejar, în cel mai pur stil cubanez. 

Malibu Coconut White Rum:  Originar din Caraibe, această băutură deosebită cu un gust proaspăt și îndrăzneț, este obținut din distilarea melasei de trestie de zahăr, învechit timp de aproximativ 2 ani în butoaie de stejar.

8. Long Island Ice Tea

Long Island Ice Tea a luat naștere în Tennessee, prima mențiune datând din 1920. Un cocktail cu peste 22% alcool, Long Island Ice Tea este doar pentru cei puternici, care preferă băuturile tari. Dacă îndrăznești să îl încerci află că nu vei regreta, deoarece este un cocktail aromat.

Deși denumirea te face să crezi că în compoziția lui vei găsi și Ice Tea, află că nu conține nici o urmă de ceai, ci cinci tipuri de băuturi alcoolice toate de culoare albă. Deși rețeta poate părea complicată la prima vedere, mixul este ușor de reținut și de preparat.

Ingrediente:

 • 15 ml triplu sec, noi îți recomandăm să alegi DeKuyper triplu sec, un lichior aromat, perfect pentru cocktail-uri, disponibil acum pe debaut.ro la un pret de neratat
 • 15 ml rom alb, poți alege între renumitul Havana Club Anejo Blanco, un rom de culoare albă cubanez, sau Bacardi Carta Blanca, rom alb cu arome delicioase de migdale și vanilie, disponibile pe debaut.ro la un pret atrăgător. 
 • 15 ml gin. Poți alege între clasicul Beefeater London Dry Gin sau renumitul gin Bombay Saphhire pe care le găsești acum pe debaut.ro. 
 • 15 ml vodka, noi îți recomandăm să alegi Absolut Vodka, o vodcă perfectă pentru mixuri disponibilă pe debaut.ro, varianta de 1L beneficiind de o reducere. 
 • 15 ml tequilla. Poți alege între Camino Blanco, o tequila cu aromă bogată de agave și melasă din trestie de zahăr sau Olmeca Silver, un sortiment cu gust proaspăt. Ambele băuturi sunt disponibile pe debaut.ro la un preț imbatabil. 
 • 30 ml mix acrișor
 • Cola
 • 1 felie de lămâie sau lime
 • 2-3 frunze de mentă proaspătă
 • Gheață

Mod de preparare:

 1. Vei avea nevoie de un pahar înalt (Collins sau Sondă cum este cunoscut la noi). 
 2. Pune gheață în pahar și toarnă toate băuturile în pahar împreună cu mixul acrișor. Toarnă cu atenție pentru a nu altera aroma băuturilor. 
 3. Amestecă bine toate ingredientele. 
 4. Umple paharul cu Cola până sus. 
 5. Garnisiți cu o felie de lime și mentă proaspătă.

Produse:

Havana Club Anejo Blanco: Sortimentul este unul dintre cele mai cunoscute romuri cubaneze din lume, fiind o băutură aromată obținută prin distilarea trestiei de zahăr și învechit timp de 18 luni în butoaie de stejar, în cel mai pur stil cubanez.

Bacardi Carta Blanca: Maturat timp de aproape 2 ani în butoaie de stejar alb american, acest sortiment este filtrat conform tradiției, prin cărbune.

Beefeater London Dry Gin: Beefeater London Dry Gin este un gin clasic fabricat încă în inima Londrei după aceeași rețetă de la început.

Bombay Saphhire: Spre deosebire de alte ginuri, Bombay Dry Gin folosește 8 plante pentru a crea un gust unic, memorabil. Fiecare plantă este culeasă de mână, pentru a putea controla îndeaproape calitatea ingredientelor.  

Absolut Vodka

Camino Blanco: Camino Silver este unul dintre cele mai populare sortimente de tequila din lume. Produsă într-un orășel de Mexic, distileria Camino Real are o istorie de peste 70 de ani. 

Olmeca Silver: Sortimentul este realizat prin folosirea metodei Tahona, care presupune măcinarea agavelor culese manua, cu ajutorul unei piatre de moară cioplită din rocă vulcanică, care cântăreşte 2 tone. 

9. Black Russian

Black Russian face parte din familia cocktail-urilor “The Russians” și este unul dintre cele mai clasice băuturi. Un cocktail elegant, preferatul băutorilor de cafea, Black Russian, a luat naștere în 1949. Gustave Tops, un barman belgian, caută combinația perfectă pentru a prepara un cocktail în cinstea ambasadorului american la Luxembourg.

Black Russian este ușor de preparat având în compoziție doar două ingrediente. Dacă dorești să îți exersezi calitățile de batman, aceasta este băutura ideală de pregătit acasă.

Ingrediente:

 • 35 ml vodka. Îți recomandăm să alegi Absolut Vodka sau Finlandia, pentru a-i păstra gustul. Ambele produse sunt disponibile pe debăut.ro la un preț atractiv.
 • 15 ml lichior de cafea. Poți folosi De Kuyper Creme de Cafe, un lichior aromat de cafea sau Kahlua

Mod de preparare:

 1. Adaugă într-un pahar de whisky câteva cuburi de gheață.
 2. Adaugă ingredientele în pahar și amestecă bine.
 3. Se recomandă a se servi rece.

Produse:

Absolut Vodka

Finlandia

De Kuyper Creme de Cafe: De Kuyper este un lichior inspirat dintr-o veche rețetă olandeză. Acest sortiment aromat este bază pentru o varietate de cocktailuri și long drinks. Ingredientele sunt alese cu mare grijă, respectând normele de calitate, pentru ca rezultatul să fie un lichior irezistibil cu aromă complexă și rafinată.

Kahlua: Kahlua este unul dintre cele mai vândute sortimente de lichior cu aromă de cafea. Sortimentul originar din Veracruz, Mexico, zonă recunoscută pentru producția de cafea 100% arabica și trestie de zahăr, ingredientele care stau la baza acestei băuturi.

10. Mai Tai

Mai Tai este un cocktail inspirat de cultura tiki. Băuturile tiki sunt caracterizate, de obicei, de arome tropicale, având în compoziție sucuri exotice, uneori condimente și decoruri care sunt menite să atragă atenția.

Perfect pentru zilele călduroase, Mai Tai este unul dintre cele mai populare cocktail-uri din toată lumea. Cu un grad de dificultate mediu, Mai Tai se poate prepara și acasă, însă dacă îți place să te joci cu sticlele și ingredientele și încerci să îți impresionezi prietenii.

Ingrediente:

 • 15 ml rom brun. Pentru un plus de savoare optează pentru Havana Especial, un un sortiment elegant de rom cubanez, disponibil acum pe debaut.ro la preț redus.  
 • 30 ml rom alb. Romul nostru preferat este Havana Club Anejo Blanco, unul dintre cele mai cunoscute romuri cubaneze din lume. Îl găsești acum disponibil pe debaut.ro la un preț atractiv. 
 • 30 ml lichior Cointreau. Cointreau Liqueur este unul dintre cele mai cunoscute lichioruri din lume, originar din Franța. Acest sortiment seducător este recunoscut datorită gustului unic de portocală. Îl găsești disponibil pe debaut.ro la un preț imbatabil. 
 • 15 ml suc de ananas
 • 15 ml Amaretto. Disaronno Amaretto este un lichior fascinant, alegerea ideală pentru 100 de tipuri de cocktail. Hai pe debaut.ro să alegi ce îți trebuie la prețuri atractive. 
 • 30 ml suc proaspăt de lămâie
 • 30 ml sirop de zahăr
 • Gheață pisată

Mod de preparare:

 1. Vei avea nevoie de un pahar tip Collins în care vei pune gheața pisată. 
 2. Adaugă romul alb, amaretto și cointreau în pahar și amestecă.
 3. Adaugă sucul de lămâie, siropul de zahăr și sucul de ananas și continuă să amesteci.
 4. Adaugă romul brun și servește-l fără a-l amesteca. 
 5. Ornează paharul cu bucăți de ananas, mentă sau coajă de lime.

Produse:

Havana Especial: În compoziția acestuia se regăsesc mai multe romuri care urmează să treacă printr-un proces dublu de învechire în butoaie de stejar alb, tânăr.  

Havana Club Anejo Blanco

Cointreau Liqueur

Disaronno Amaretto: Rețeta care stă la baza acestui sortiment datează din perioada renascentistă, pe când un ucenic al lui Leonardo da Vinci primește drept mulțumire o sticlă cu o băutură delicată. 

Noi ți-am spus care sunt cele mai populare 10 cocktail-uri, acum este rândul tău. Care este cocktail-ul tău prefera?

Toate comentariile